Пишний не має повторити долю ТВА

17.03.2014

Автор: Захар Подкидишев

imапролдageСьогодні Верховна рада призначила головою Держкомітету телебачення та радіомовлення голову НСЖУ Олега Наливайко.Подання вносив Арсеній Яценюк,  за нього проголосувало 228 депутатів. Після призначення до новоспеченого голови підійшов нардеп Андрій Пишний і почав щось тому пояснювати. Дотичність до медіа Пишний має. В якомусь сенсі його можна вважати буковинським медіа-магнатом. Телеканал ТВА, навколо якого точилися скандали останній рік, як відомо, має безпосереднє відношення до нього .

Нещодавно канал відновив роботу в ефірі, і вийшов з  інтернет-кабельних гетто , з чим варто привітати колег. Можливо саме владнати юридичну сторону цього питання і намагався Пишний.  Єдине, що разом із таємничим зникненням Тати Кеплер,  з каналу зникла і будь-яка політична збалансованість новин. І тепер його можна вважати рупором однієї політичної сили. Київська прискіпливість до стандартів ( а київсько-чернівецька Тата намагалася його якось втримати) доволі швидко змінилася щирим буковинським служінням.  Таке скоре перевтілення із збалансованого опозиційного каналу у пропагандистський провладний рупор цікаве.   Але, власне, це справа і право колег. Може вони так світ бачать(чомусь згадалося, кажуть і сумнозвісний Дмитро Кисельов колись був флагманом опозиційної журналістики).  Точка зору часто визначається точкою сидіння.

Головне, щоб така близькість до тіла Наливайка не спокусила перевтілитися самого  Пишного.  І він би не почав з’ясовувати стосунки у медіа-просторі так, як колись  їх  з’ясовували його політичні  опоненти. Вічні історії набридають.

А спокуса буде. І на Буковині, і в Україні є чимало електронних ЗМІ, які не надто у захваті від того, хто прийшов до влади у країні, і що вони з тою країною почали робити.

 На Фото: Андрій Пишний і Олег Наливайко

Коментарі
  • х*йові тексти, Захар… з кожним днем ще більш х*йоваті. або кидай пити, або йти працювати сталеваром. здається, ти вже себе вичерпав у цій сфері – побувши буковинським Цаплієнком, заврешив карьєру тим же Кісєльовим. йди на завод, захар,

  • продан думал, что ручной его. тв. проминь заменит тва? глупый вася. ни базара на 5 секторе, ни чего у него не получается. так что иди вася свою жабку и торгуй джилетом:-)

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини