Суд залишив у силі вирок Павліченкам

23.01.2014

aa78e5bae8260b8642b827df5af19a7d7cae8b47Вищий спеціалізований суд залишив без задоволення касаційну скаргу адвокатів Дмитра та Сергія Павліченків і залишив у силі раніше прийняті рішення Голосіївського районного суду та Апеляційного суду. Про це УНН повідомили у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ. “Касація залишена без задоволення. Рішення судів залишаються в силі” – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ сьогодні розглянув касаційну скаргу Павліченків. Як відомо, 21 березня 2011 року був убитий суддя Шевченківського районного суду міста Києва Сергій Зубков. За підозрою у скоєнні цього злочину був затриманий Дмитро Павличенко та його син Сергій.

7 грудня 2011 року прокуратура столиці передала до Голосіївського райсуду Києва кримінальну справу за обвинуваченням батька та сина Павличенків в убивстві судді Зубкова.

2 жовтня 2012 року суд засудив Дмитра Павличенка до довічного ув’язнення, а його сина Сергія до 13 років позбавлення волі.

1 серпня 2013 року Апеляційний суд Києва оголосив результативну частину ухвали, якою залишено в силі вирок Голосіївського райсуду столиці у частині кваліфікації дій Павліченків та міри призначеного їм покарання.

Додамо також, що захист Павличенків подав касаційну скаргу до Вищого спецсуду у вересні цього року.

Підготувала Альона Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи