В Сокирянську виправну колонію перекинули пакунок з мобільними телефонами

22.01.2014

У Чернівецькому слідчому ізоляторі під час проведення догляду продуктів харчування та предметів передачі, було виявлено та вилучено 2 мобільні телефони марки «Нокіа» сіро-чорного кольору. Як повідомляють у прес-службі відділу ДПтС України в Чернівецькій області, пристрої стільникового зв’язку жінка намагалася приховати в середині блоку живлення машинки для підстригання волосся. Вже наступного дня в Сокирянській виправній колонії № 67 біля маскувальної огорожі був помічений підозрілий чоловік, який перекинув через огорожу згорток та зник з місця події. Після сигналу тривоги на місце перекиду прибула резервна група установи. Згортком виявився поліетиленовий пакунок, з якого співробітники колонії вилучили 4 мобільні телефони.

Також з посилки з продуктами харчування, було вилучено 2 сім-картки мобільного оператора «Київстар» та 2 грошові купюри номіналом по 50 гривень кожна. Дані заборонені предмети були ретельно приховані в середині упаковки із серветками.

За фактами вилучення предметів, виробів, речей, що могли б бути використані з протиправною метою, проводяться службові розслідування.

Підготувала Альона Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи