ПАТ «Чернівцігаз» спрямує 4 мільйони гривень на забезпечення соціальних гарантій своїм працівникам

22.01.2014

загруженное (2)Між працівниками та правлінням ПАТ «Чернівцігаз» укладено новий Колективний договір. Він діятиме впродовж 2014-2019 років. Порівняно з попередньою колективною угодою, новий Договір забезпечить значно вищий рівень соціальних гарантій, доплат та надбавок працівникам підприємства. Про це повідомляє ПАТ «Чернівцігаз».

Вперше Колективний договір, що прийнятий, діятиме протягом п’яти років. Розуміння перспектив розвитку і стратегічне бачення, дозволили компанії запропонувати своїм працівникам довгострокові соціальні гарантії. Соціальні зобов’язання, які у відповідності до нового Колективного договору бере на себе компанія, лише в цьому році становитимуть близько 4 мільйонів гривень.

«Кошти, передбачені на забезпечення соціальних виплат та надбавок, згідно нової колективної угоди, – пояснює голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда, – значно більші ніж ті, видатки, які ми мали до цього. З одного боку, підвищення розміру соцпвиплат стало можливим через покращення фінансового становища підприємства протягом 2 останніх років. З іншого, ми пішли на цей крок заради встановлення взаємовигідної форми соціального партнерства, яка дозволяє стимулювати наших людей та підвищити, таким чином, продуктивність праці».

Серед основних положень нового Колективного договору суттєве зростання розміру соціальних виплат. За окремими статтями величина матеріальної допомоги працівникам підприємства зросла на 50%. Основними видами соціальної допомоги, що гарантуються Договором, є виплати на лікування та оздоровлення, матеріальна підтримка при одруженні та народженні дитини, виплати при виході на пенсію, а також матеріальна допомога працівнику при втраті члена родини або родині, у випадку смерті працівника.

Підготувала Альона Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини