У Чернівцях відбулася презентація новел Анатолія Томківа

10.01.2014

У Чернівцях відбулася презентація новел «В Євросоюз через Кінашку». Повідомляє “Погляд”. Автор збірника – Анатолій Томків, ведучий програми «Діалог» Державної телерадіокомпанії «Культура», лауреат національних премій імені Тараса Шевченка, Василя Герасим’юка.

Збірник презентували сьогодні у товаристві “Знання”.

Анатолій Томків народився в сім’ї педагогів в 1954 році, в селі Конятин Путильського району. Ще будучи учнем п’ятого класу в Усть-Путильській восьмирічці, він самотужки організував перший в області на той час шкільний ляльковий театр, сам писав п’єси.

А. Томків здобув філологічну освіту в Чернівецькому державному університеті. Працював викладачем української мови та літератури, німецької мови в Підзахаричах, Селятині.  З 1976 року — він диктор обласного радіо і телебачення.

Впродовж тривалого часу А.Томків — керівник прес-служби Представника Президента України в Чернівецькій області, обласної ради, обласної державної адміністрації. З 1999 року Анатолій Томків — видавець відомчої газети ВДАІ УМВС України в Чернівецькій області “Дорожній вісник”, кореспондент всеукраїнських журналів “Сигнал” та “Вісник Державтоінспекції України”.

Підготувала Альона Чорна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи