Таки бомба… Попередній буковинський політичний рекорд перевершений(додано)

10.01.2014

Ми вже розповіли, що буковинські громадські активісти, які у часи потьмарення вважають себе ГО Майдан (втім, і ЗМІ їх називають так само) вирішили регламентувати колядки та заборонили святим отцям давати причащатися регіоналам. Здавалося б такого абсурду не перевершити.  Що можна вигадати ще?

Однак, життя багатше, аніж ми сподіваємося. Сьогодні ввечері, один з найактивніших членів буковинського ГО на сайті власної газети сповістив наступне. Увага:

“Відтепер всі(!) дискусії у середовищі демократичних сил, опозиції вестимуться без залучення інформаційних ресурсів та ЗМІ”

Крім того, там же вказано:

«серед окремих громадських активістів та «опозиціонерів» з’явилися особи, які замість критики влади та її партії регіонів почали публічно критикувати опозицію та ГО «Майдан». Це неприпустимо.»

Більш демократичного рішення, очевидно, не вигадати.  Хто прийняв це рішення, не повідомляється. Демократія ж бо.  Як громадські організації та політичні партії мають працювати у таємному режимі(що порушує законодавство, до речі, але кому тепер до цього?). Хто там прийматиме рішення і на яких засадах- невідомо.  З чим вітаємо вас, борці за демократію.  Про це ми і писали.  Втім, розуміємо, що саме так ви демократію  і бачите.   Наскільки байдужий до політбезглуздь, але тут,  – здивували.

Підготував С. Воронцов

Коментарі
  • Читала, що Кобевко запрошує на файну коляду від Майдану. Цікаво, а якщо я вчора пила чай з регіоналом…на “майданівську” Коляду йти можна??????

    • Мені б твої проблеми! Якщо чай пила не з однієї рюмки – жодних питань. Іди куди хочеш. А я ось вчора з регіоналами (не одним – кількома!) за руку вітався! Тепер міркую, що з цією рукою робити. Відрізав би без жалю, так у мене ж права – як ліва!

  • Аффтар, ти продовжуєш нести чушь. Ти мене зацікавив настільки, що я почав твоїх опонентів читати. Ніякої регламентації чи заборони в їхніх писульках нема. Тільки заклики. А про демократію ти би з своїми благодєтєлями поговорив. Думаю, дуже скоро лишився би без зарплати. Ну але поки можеш лапошити работодатєля і переконувати платить за єрунду – дєрзай, аффтар. Хоча твоя мишина метушня нє впєчатляєт.

  • Тоді так. Читайте уважніше газети нацистської Німеччини 1933року, можна ще переднацистської Німеччини початку тридцятих. Там ви знайдете ідентичні послання, які мало чим відрізняються від останніх послань нашого демократичного активу. Дивно, правда? Тіільки тоді таке писали не демократи, а здогадайтеся хто?

    • дуже прикольно читати волання про демократію від людей, яким слово демократія викликає спазми кишківника. ще смішніше посилання на пресу Німеччини 30-х років. ви справді почитайте. навіть Völkischer Beobachter набагато правдивіша ніж ви. називаєте яценюка євреем, вкладаючи образливий зміст і тут же звинувачуєте свободу в антисемітизмі за те, що мирошниченко назвав милу куніс (яка, доречі принижувала та ганьбила ваше рідне місто та країну) – жидівкою. ви “боретесь” з ксенофобією, а самі аж захлинаєтесь від люті стосовно геїв та інших, так схожих на вас, але з іншою назвою. ви “боретесь” за правду, але жодногочесногно слова написати вже не здатні. продавшись дияволу не слід чекати щастя!!!

      • Ви нездорові. У Вас галюцинації на антисемітському ґрунті.Ми просто ніколи про це не писали. Чи це технологія? Низько

  • шеф-редактор, у тебе якийсь пунктік на нацистській німеччині. Нема зараз нацистського нічого – хіба що влада цієї країни, яка себе вважає вищою расою, а народ – худобою. Так що пораскінь мозгамі, на чию мельницю воду лиєш. Зарплата зарплатою, а як же ж правнуки, які будуть читати сьогоднішні газети і архіви сайтів років через 50? Подумай про правнуків, аффтар. Їм буде за тебе стидно. Рукопісі нє горят, казав один.

    • Андрюхі. Я ж не пишу, що ситуація така ж. Ситуація дуже відрізняється. Тексти схожі. Розумієте. Конкретні тексти. От цих людей, і тих писак. Тому що дехто думає тими самими категоріями. Лише дехто. А дехто підспівує!))) Незрозуміло навіщо

  • Андрюха , читай ще раз і відчуй демократію по- майданівськи :” Тепер всі дискусії у середовищі демократичних сил, опозиції вестимуться без
    залучення інформаційних ресурсів та ЗМІ.”
    Тепер, згадуй добре, хто нас називав ” біомасою”
    та бидлом.? Добре покопайся в пресі.
    А народ наш займається працею, а хто на майдані
    заробляє, можна тільки догадуватися.
    Но ти прав в тому, шо нам всім перед потомками
    буде соромно за ці майдани.

  • Ти трохи неправий, там буде один заслужений інформаційний ресурс з медаллю. Він знає як треба правильно інформувати громадськість. Досвіду не позичати.

  • Що мене затягнуло на цей провладній сайт і пригадати вже не можу, але бачу як тут облизні захищають режим і переживають, що їх у двері порядних людей не впустять. Наприклад Довганич вже продав жіночу шубу, щоб з боргами розрахуватись, що вийшов на дискусію тут. Спочатку розрахуйся з людьми, а потім тут будеш дискутувати “великий літературознавець”. Андрюха тебе підтримую на всі 100. Бачиш як їм не подобається інша, не їх думка. Була б їх воля, вони б одягнули всю Україну в уніформу сіро-зеленого, або навіть чорного кольору.

  • Олексію, читайте про демократію вище)))
    І ще одна цитатка про уніформу з відомої вам газети:
    “Буковинська громада та ГО «Майдан» доводять, що проти цієї злочинної влади вони виступають єдиним фронтом без провокаторів та розкольників у своєму середовищі”.
    І навіть не припускають, що буковинській громаді, чи комусь з буковинської громади просто байдуже до Пєті К., Юри. І, і и.д. і не по дорозі. Ви просто не можете сприйняти, усвідомити, що це і є тоталітаризм. І не дуже розумієте, що найчастіше він виникає у боротьбі за “святі” ідеали. Погано відчуваєте історію. І у людини таке сліпа пляма завжди щодо своїх. І у вас також. Тому що це вам дорого.И ми вам нагадуємо, що святих дуже мало, а дурних досить багато. І процесом ви не керуєте, і можете (швидше за все) стати заручником цих дурних, і власних ілюзій іт.д. іт.п. А владу на цьому сайті не хвалять, або у рідкісних випадках, коли є за що. І, тим більше, у владу не вірують, як ви у запалі вірити невідомо в кого. Цим і відрізняємося.

    • “Буковинська громада та ГО «Майдан» доводять, що проти цієї злочинної влади вони виступають єдиним фронтом без провокаторів та розкольників у своєму середовищі”. В чому тут “тоталітаризм”? У намаганні захистити організацію від провокаторів? Цинізм і лицемірство продажних провладних журналістів вражає. Ви маєте таке ж відношення до буковинської громади, як ваші побрехеньки до журналістики.

      • Ось в тому-то й біда, що рівень такий ваш, що не поясниш. Кажу ж, читайте уважніше. Ну як натяк, яка ГО може претендувати на монолітність з буковинською громадою. І чому громада має бути монолітною? Громада – це різноманітність, а не ті, хто ходить за Пєтєй і Юрой. Арсенієм тощо. Невже за двадцять років післярадянських не засвоїли?

  • Шефе-Редакторе ти мабуть колишній партійний шнурок, що вказуєш кому, шо іде читати

  • О, скільки ботів відлучених від корита “оппо-зиціонерів” сюди набігло. Що, хлоп’ята і дівчата, одержали наказ мочити ЄДИНИЙ на сьогодні ресурс, який каже правду?

  • Кожен має свою, вигідну йому, правду (комуністи мали також свою правду), а істина одна і час вже показує проблеми нашого буття

    • Олексію, не одна істина, не одна. Це і є “європейськість”. У сталіністів – одна правда, у фашистів – одна правда. Ще у декого))) А у сучасній Європі – багато правд. І це ключове.
      А проблеми буття від часів вигнання із раю існують)))

  • Хто тут захлинається від люті , видно без окулярів.
    До чого тут образи?
    Ця опозиція – попередня влада, що вона зробила
    для вас, для інших? Обкрадали Україну по повній.
    А між іншим вони всі на 70% в минулому
    партійні шнурки.
    Де ви тут бачите, щоб захищали владу?
    Не треба злості, вона руйнує здоров,я.
    А воно потрібно вам і нашій славній Україні.

  • Льоха вже іди на площу на нас не тисни ми не
    раби твої іди виступай може хтось заапладує

  • НавчисЯ грамотно писати , полІтична писака.
    В реченні із 5 слів – 3 помилки.
    Привіт грамотєю. З Новим роком.

  • Кобевко понять не сложно – ему газету кормить нужно. Вот и троллит как умеет.
    Петю вообще нельзя воспринимать всерьез. Подход один : ” не кормите тролля”.
    А Ивашин…там диагноз. Индуцированный синдром.

  • Зверніть увагу, як “вишукано” поводяться демократи від опозиції. Які “тонкі” розмови.

  • Гордись цим, рука твоя – це краще, що у тебе є.
    Історична рука, ти приняв правильне рішення.
    Твоя рука допомогла тобі залишитися людиною.
    Маладєц! Ми всі живемо в одному місті.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи