Студенти дають владі 24 години на виплату стипендій

25.12.2013

vuWgrizBoOM-1Студентська координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня, якщо уряд не виплатить грошей упродовж 24 годин. Про це повідомляє організація на своїй сторінці у Facebook.

В університетах країни тривалий час затримують стипендію. Це пояснюють відсутністю фінансування з держбюджету.

“Напередодні свят нас залишили без копійки в кишені. Уряд Миколи Азарова довів країну до такого стану, що в державній скарбниці немає коштів для студентства. Влада бере кредити у Кремля, стираючи суверенітет держави. Доводить країну до стану дефолту. У той час, коли студентам тижнями затримують стипендії, фінансування “правоохоронних” органів у наступному 2014 році збільшують!” – ідеться у повідомленні.

Студентська організація також наголошує: “Ми даємо владі 24 години на виплату стипендій студентам. У разі якщо нашу вимогу не буде виконано, Студентська координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня об 11:00 біля пам’ятника Т. Шевченкові”.

Як повідомлялось, 21 грудня у Києві студенти на Майдані відзначили місяць з рішення Кабміну про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію України з ЄС акцією на підтримку євроінтеграції та проти приєднання до Митного союзу, спаливши портрети Табачника і Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини