На Буковині зареєстровано 150 кримінальних проваджень, які відносяться до злочинів проти моральності

25.12.2013

105524_orВпродовж року громадською колегією з питань захисту суспільної моралі в Чернівецькій області було розглянуто 17 звернень громадян щодо дотримання законодавства  у сфері суспільної моралі, і начастіше у них йшлося про зміст зовнішньої реклами.

Про це на засіданні повідомила начальник групи моніторингу системи освіти, господарського обслуговування та аудиту установ області Світлана Прінько.

«Усього було здійснено 106 моніторингів телерадіоорганізацій Чернівецької області, 9 позапланових та 3 планових перевірки. За їх результатами цього року було направлено 11 приписів керівникам телерадіоорганізацій за фактами порушень Закону України «Про телебачення і радіомовлення», – зауважила Світлана Прінько. Вона також додала, що ознак порушення ними Закону України «Про захист суспільної моралі» не встановлено.

За словами Світлани Прінько, працівники сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області, провели комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на документування осіб, які вчиняють злочини та правопорушення у сфері суспільної моралі. Як результат, на території області зареєстровано 150 кримінальних проваджень, які відносяться до злочинів проти моральності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи