У Чернівцях офіційно презентували новоутворену “Буковинську книгу” (фото)

10.12.2013

dsc_0022_12Сьогодні, 10 грудня, у «Будинку книги», що на вул. Кобилянської в Чернівцях, відбулась публічна презентація новоутвореного обласного комунального підприємства «Буковинська книга». Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами в. о. генерального директора підприємства Віктора Довганича, «Буковинська книга» офіційно функціонує, комунальні книгарні, які увійшли до складу підприємства,  працюють і поступово нарощується їх товарообіг.

«У книжкових магазинах урізноманітнився асортимент пропонованої покупцям літератури – є нові надходження творів сучасних письменників, буковинських авторів, в тому числі молодих», – зауважив Віктор Довганич. Окрім цього, зазначив він, «Буковинська книга» розширила коло постачальників продукції і сьогодні працює з 96-ма видавництвами, серед яких «Фоліо», «Клуб сімейного дозвілля», «Махаон» та ін.

Як відзначив директор департаменту суспільних комунікацій облдержадміністрації Богдан Онуфрик, процес налагодження повноцінної і ефективної роботи підприємства «Буковинська книга» ще триває. «Попри складнощі – об’єктивні і суб’єктивні – нове комунальне підприємство поступово стає конкурентоспроможним на ринку книготоргівлі в нашому регіоні, про що свідчать перші результати його роботи. Продовжується робота з розширення мережі книгарень цього підприємства, передусім в районах області. Передбачається, що кількість нових книгарень та пунктів книгорозповсюдження «Буковинської книги» сягатиме двадцяти, що значно наблизить книгу до читача і вона стане доступнішою для жителів області», – сказав Богдан Онуфрик.

dsc_0012_8

Коментарі
  • Сміхопанорама! Лєнточку треба завязувати! Нікому ваша “БК” не потрібна.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи