Папієв запропонував скликати національний «круглий стіл»

04.12.2013

golova_oda_7_20101210_1336740684Голова Чернівецької обласної державної адміністрації  Михайло Папієв запропонував скликати національний  «круглий стіл». Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами голови облдержадміністрації, майданні настрої охопили всю країну, градус протистояння не знижується, сторони конфлікту не чують один одного. «В цих умовах достатньо локальної провокації і зупинити руйнівний для держави процес буде складно, а, отже, можливі непередбачувані наслідки, – сказав Михайло Папієв. – Тому необхідно зробити кроки назустріч один одному, започаткувати діалог. Мої особисті неодноразові перемовини із студентськими активістами чернівецького євромайдану переконують мене у перспективності такого шляху».

Михайло Папієв нагадав, що у такі кризові періоди у багатьох країнах світу йшли саме таким шляхом. «Так, в добу «оксамитових революцій» у країнах Центральної і Східної Європи – у Польщі, Угорщині, Болгарії, НДР, Чехословаччині – національні «круглі столи» відіграли роль ефективного інструменту демократичного реформування політичних систем», – сказав Михайло Папієв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини