На дорозі Чернівці-Хмельницький снігові перемети до 25 сантиметрів (фото)

26.11.2013

1385456604Внаслідок погіршення погодних умов на території Хмельницької області виникли снігові перемети на автошляхах до 25 сантиметрів, інформує УНІАН.

Це значною мірою ускладнило рух автотранспорту та створило затори, в яких знаходились близько 30 великовантажних автомобілів. Органи місцевої влади у Хмельницькій області звернулися до командування Збройних Сил України щодо надання допомоги у ліквідації наслідків складних погодних умов на автошляху Кам’янець-Подільський – Хмельницький, в районі населеного пункту Гуменці.

Армійською технікою здійснено буксирування трьох великовантажних автомобілів на перевал автомобільної дороги Хмельницький – Чернівці на ділянці Дунаївці – Кам’янець-Подільський та ліквідовано затор близько 1 км. Станом на 19.35 25 листопада рух автомобільного транспорту відновлено в обох напрямках.

Загалом, в ліквідації складної ситуації було залучено 28 військовослужбовців та сім одиниць техніки Хмельницького та Кам’янець-Подільського гарнізонів, а також десять осіб та пожежний автомобіль Державної служби України з надзвичайних ситуацій. О 22.30 25 листопада особовий склад та техніка ЗС України повернулися у пункти постійної дислокації та знаходяться у годинній готовності до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру.

2 3

1385456613 1385456622

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини