Прокурори, судді, міліціонери та журналісти Буковини зійшлися у турнірі з міні-футболу

25.11.2013

futball-3З нагоди професійного свята Дня працівників прокуратури профспілковий комітет Чернівецької обласної прокуратури зорганізував і провів минулими вихідними  турнір з міні-футболу серед працівників правоохоронних і судових органів, а також засобів масової інформації Буковини, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Серйозна боротьба за перемогу й інтрига  були практично у кожному матчі. У поєдинку за вихід до фіналу лише у серії післяматчевих пенальті  потужна команда працівників міліції Буковини  здолала  збірну  Управління  СБУ  в області.

Цікавим й  напруженим також  був поєдинок  за третє місце, у якому команда журналістів  обіграла збірну служби безпеки.

Лише серія післяматчевих пенальті вирішувала, кому ж дістанеться головний трофей  змагань – прокурорам, які у своїй групі обіграли команди суддів та журналістів, чи міліціонерам, адже основний час поєдинку завершився з рахунком 3:3.І фортуна  таки посміхнулась  збірній  УМВС України в Чернівецькій області.

Прокурор Чернівецької області Павло Павлюк щиро привітав  переможців і призерів турніру, та вручив  капітанам команд здобуті почесні кубки.

futball-1 futball-2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи