На Буковині презентували книгу Антона Морозова – 13–річного хлопчика, хворого на ДЦП

25.11.2013

dd8903dfeded98aa5849c56a553ad22dУ Чернівцях презентували книгу 13–річного Антона Морозова – хлопчика хворого на ДЦП. Фантастична розповідь під назвою «Обрані діти» вийшла друком в Ялті. Там же відбулася і перша зустріч читачів з автором. Буковинцям книжку представив керівник благодійного проекту Руслан Бахтіев, повідомляє ЧДТРК.

З самого народження Антон Морозов живе з невтішним діагнозом – ДЦП та міопатія м`язів. В 13 років хвороба стала прогресувати і батькам прийшлося перевести хлопця на індивідуальне навчання. На жаль, з того часу Антон не часто виходить на вулицю, замкнувся в собі. І тільки за допомогою творчості йому вдалося розширити свій життєвий простір. З виходом в світ власної книги, здійснилася найзаповітніша мрія автора.

Кожні чотири роки Антон Морозов повинен проходити курс лікування. Міжнародна благодійна Фундація лікаря Бєрсєнєва погодилася лікувати хлопця безкоштовно. Кошти, які будуть надходити за книгу «Обрані діти», дадуть можливість оплатити проїзд і перебування сім`ї Морозових в Києві під час лікування.
Придбати книгу талановитого ялтинського хлопця–інваліда у вільному продажі не можна. Той, хто хоче познайомитись з його творчістю, може знайти її в Інтернеті.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини