Лише 65% буковинських школярів ведуть здоровий спосіб життя

25.11.2013

img10У загальноосвітніх навчальних закладах Буковини провели моніторингове дослідження стану превентивної освіти дітей та учнівської молоді. Це дослідження дозволяє отримати об’єктивну інформацію щодо впровадження здорового способу життя та проблем насильства в  області. Зокрема, досліджувалось два питання: профілактика шкідливих звичок і протидії епідемії ВІЛ/СНІДу та проблема насильства і нехтування правами дітей у школі, повідомляє прес-служба ОДА.

«Під час опитування майже 99% заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів з виховної роботи заявили, що у школах проводиться систематична робота з учнями щодо негативного впливу шкідливих звичок на організм, наслідків можливих захворювань і проводиться виховна робота з молоддю», – повідомив директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Михайло Бауер .

Водночас, як відзначив директор департаменту, за результатами анкетування 65,4% учнів 10-11-х класів ведуть здоровий спосіб життя, понад 26% респондентів дотримуються правил здорового способу життя, але їм потрібно більше рухатися, ще 6,3% школярів намагаються дотримуватися правил здорового способу життя, а 2% учнів мають шкідливі звички.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини