У Чернівціях, на вулиці Українській відкрили цілодобовий пункт базування «швидкої»

21.11.2013

dsc_0515Як інформує департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації, для забезпечення вчасного доїзду бригад екстреної медичної допомоги до пацієнтів у Чернівцях на вул. Українській, 36, сьогодні, 21 листопада, відкрито новий пункт базування карет «швидкої».
За словами директора обласної комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимира Єленєва, цей пункт працюватиме цілодобово та забезпечуватиме екстреною допомогою мешканців центральної частини міста. «На відміну від інших місць базування «швидкої», що вже є на території міста, тут у приміщенні для працівників чергової бригади передбачено також кімнату для надання невідкладної допомоги», – додав він.
Як сказав директор департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення облдержадміністрації Ігор Шкробанець, для якісної медичної допомоги та порятунку людей у новому пункті є все: фаховий персонал, необхідне обладнання та медикаменти. «Доступність таких пунктів базування «швидкої» – одне з головних завдань реформи екстреної медичної допомоги. Після відкриття ще декількох центрів буде проаналізовано їхню роботу і оцінено ефективність розміщення баз», – відзначив посадовець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини