Прокурори опановували методики у роботі з Єдиним реєстром досудових розслідувань

21.11.2013

DSC_0021 Сьогодні у Чернівецькій обласній прокуратурі пройшов навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні питання, які виникають при внесенні даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань». Участь у цьому заході взяли керівники структурних підрозділів обласної прокуратури, а також міськрайспецпрокурори та їх заступники.
Під час навчально-методичного семінару деяким прокурорам було запропоновано вирішити в режимі он-лайн ряд завдань з пошуку у Реєстрі окремих відомостей, які характеризують рівень злочинності у регіоні, стан протидії окремим її формам тощо. Паралельно ж ці завдання виконували і прокурори відділу статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань. І відрадним є те, що переважна більшість прокурорів їх успішно виконала.
Також під час семінару були представлені  розроблені відділом статистики, ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратури області методичні рекомендації з використання аналітичних можливостей Реєстру для активізації наглядової роботи, підвищення рівня координації діяльності у сфері протидії злочинності та корупції, забезпечення ефективності аналітичних досліджень.Адже подальше впровадження їх на практиці сприятиме підвищенню ефективності  прокурорсько-слідчої роботи, недопущенню та усуненню помилок та порушень при веденні Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи