Від початку року лісові господарства Буковини заробили 3,12 млн гривень

14.11.2013

13.08.Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства підбило підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств облуправління за 9 місяців

Так, від початку року лісгоспи отримали 3,12 млн. грн чистого прибутку. Середньомісячна заробітна плата працівників галузі зросла на 8,3% і складає 2967 грн.

Станом на 1 листопада 2013 року загальна чисельність працівників лісогосподарських підприємств становить 2308 осіб. Найменша плинність кадрів спостерігається серед керівників, професіоналів та фахівців, найбільша – серед робітників і технічних службовців.

Державні лісогосподарські підприємства змогли значно зменшити залишки деревини на всіх видах складів. Власними потужностями було перероблено 45,7 тис. куб. м деревини. Обсяги переробки збільшили ДП «Сторожинецьке ЛГ» та ДП «Сокирянське ЛГ».

Крім того, за підсумками роботи за 9 місяців 2013 року було визначено кращий лісгосп. Перехідний вимпел «Краще лісогосподарське підприємство» уже втретє поспіль отримало ДП «Сокирянське лісове господарство».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини