Ватаманюк і Бурбак більше всіх жаліють підприємців 5-го сектору

07.11.2013

Питання підприємців 5-го сектору і землі ринку “Добробут” якимсь чином тісно пов’язані. Як тільки загострюється одне, то одразу й інше.  Нині депутати Бурбак та Ватаманюк проголошують 5-сектор революційною Кубою.(як завжди на Фейсбуці) Втім, незадовго до цього,  ринок ДОбробут також відділився від України і  там рішення українського суду більше не правочинні.  Принаймні туди не допустили працівників БТІ для того, щоб вони могли виконати відповідні роботи по підготовці рішення міської ради по передачі землі МКП “Калинівський ринок”.

” – Тепер і у нас є свій острів свободи !!! Куба по-чернівецьки, це 5 сектор Калинівського ринку. Від понеділка, на підприємців вказаного сектору адміністрацією комунального підприємства МТК “Калинівський ринок” накладено повне ембарго на ввіз продукції для здійснення підприємницької діяльності. Так сказати, накладено економічні санкції за вільнодумство та протидію незаконній реконструкції вказаного сектору, тобто за боротьбу за свої робочі місця, – каже депутат Чернівецької міської ради Юрій Ватаманюк.

Ситуацію   прокоментував також народний депутат України Максим Бурбак.
– Куба до сих пір тримається:) Якщо ж серйозно, то це вже новий етап конфлікту злочинної влади в Чернівцях та підприємців, які не побоялись публічно відстоювати своє основне право – на працю та робоче місце. Впевнений, громада Чернівців з Вами !!!

Не будемо коментувати сам факт обмеження підвозу продукції. Конфлікт логічно вирішувати у межах законодавства.  І , коли орендар перешкоджає власнику(Калинівсьому ринку) розпоряджатися своїм майном,  це так само дивно, як коли порушують права орендарів.

Постійне політичне напучування  не йде на користь нормальному діалогу. І робить підприємців заложниками політичного протистояння.  Заложники –  це теж з революційного лексикону. Цікаву паралель провів депутат Ватаманюк із Кубою. Але не до кінця. Чи задоволені кубинці своїм героїзмом зараз?

 

Коментарі
  • Знов все переплутали. Слава Яценюку! Слава Бурбакам! Яценюк – буковинський Че Гевара.

  • Пусть эти два толстяка подумают про предпринимателей добробута, кордо, магазины которых они заложили в банк

  • Юра Ватаманюк, ты кубинского плана обкурился?! ))))) Мелете что попало )))) Ладно Козлова, ей простительно …там клинический диагноз. Но вы? )))))

  • Дурацкая статья и фальшивые провокационные комментарии к ней.
    “Заложники”- русское слово, по-украински – “заручники”, а “напучування” – это что?( или – это как?))))

  • Куба -то в нищете. Туда и вас ведут.
    А статья правильная. А правильно ли,что “орендар
    перешкоджає власнику( Калинівському ринку )
    розпоряджатися своїм майном?
    ” Заложники” -здесь как-то больше подходит,
    это из революционной лексики.
    Эта экономическая ситуация всё разрастается и
    разрастается политикой, в данном случае совсем
    не на пользу работникам 5 сектора и жителям города. Настоящее “напучування”.
    Конфлікт треба вирішувати в межах законодавства.

    2

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи