Буковинські студенти здали 45 літрів крові

05.11.2013

defкровaultГоловний лікар  Лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Грушко вдячний усім, хто взяв участь у акції здачі донорської крові.

«Позитивне відношення суспільства до донорства поряд з активною участю громадян в донорстві крові та її компонентів пов’язане з формуванням здорового покоління, фізично і духовно міцного суспільства, – пише О.Грушко у своєму листі-подяці. – Донорство відіграє важливу роль у вирішенні соціальних проблем, виховуючи в людини високі життєві принципи – гуманізм, доброту, чуйність».

За ініціативи Студентського Парламенту Буковини серед заходів приурочених 605 річниці Чернівців було проведено акцію: «Здай кров – врятуй життя», що вже стала традицією на базі відділення трансфузіології ЛШМД.

Активну участь проявили студенти Буковинського державного медичного університету, Чернівецького медичного коледжу БДМУ, Новоселицького медичного коледжу БДМУ, Буковинського державного фінансово-економічного університету, Чернівецького торгівельно-економічного інституту Київського національного торгівельно- економічного та Чернівецького факультету національного університету («Харківський політехнічний інститут»).

Всього до акції долучилися 118 студентів, які поповнили запас на 45 літрів крові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи