Віталій Михайлішин обговорив з мешканцями міста проблему технічного стану нещільних димових і вентиляційних каналів

31.10.2013
мих

Віталій Михайлішин

31 жовтня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин зустрівся із мешканцями міста для обговорення питання технічного стану нещільних димових і вентиляційних каналів та подальшої їх експлуатації в житлових будинках, встановлених на підставі протоколу Урядової міжвідомчої комісії від 10.12.1984р.

горда

Віктор Горда

Розмова відбулася у приміщенні Ратуші під час перерви у сесії Чернівецької міської ради, оголошеної для зустрічі із чернівчанами. У обговоренні також взяли участь голова правління ПАТ “Чернівцігаз” Віктор Горда, начальник департаменту житлово-комунального господарства Дмитро Сірман, начальник управління житлового господарства Василь Манчуленко та головний інженер підприємства “Житловик” Денис Тимофєєв.

Під час зустрічі чернівчанам було повідомлено про роботу спеціальної комісії над вирішенням проблеми нещільних димових і вентиляційних каналів. Також, як уже раніше повідомлялось, найближчим часом відбудеться додаткове обстеження нещільних димовентканалів, а за результатами обстеження в залежності від технічного стану димовентканалів буде визначено першу і другу чергу (перша потребуватиме виконання ремонту в 2014р., друга – в 2015р.).

1346347096_sirman

Дмитро Сірман

Також щомісяця проходитиме обстеження димових та вентиляційних каналів житлових будинків комунальної власності територіальної громади міста з нещільними димовентканалами. З мешканцями таких будинків буде проведено позаплановий інструктаж про використання газових водонагрівальних приладів в побуті.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Василь Манчуленко

Чернівчанам було запропоновано створити ініціативні групи, представники яких зможуть брати участь у засіданнях комісії, а також сприяти роботі спеціалістів для планового обстеження димовентканалів.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини