“Тіні незабутих предків” виходять у прокат(відео). Режисер – випускник Чернівецького уніерситету

25.10.2013
 
Фото із зйомок фільму

Невдовзі в прокат вийде ще один український фільм — трилер у стилі фентезі “Тіні незабутих предків” режисера Любомира Левицького, який є уродженцем Верховини і випускником ЧНУ. Як повідомляють “Вести”, прем’єра стрічки з бюджетом 1 мільйон доларів відбудеться 14 листопада.

Знімав фільм американський оператор Марк Еберлі, який працював над знаменитими “Сутінками”. У стрічці задіяні актори Дмитро Ступка, Ольга Сумська і Ольга Фреймут.

За сюжетом 9 карпатських мольфарів ув’язнили нечисту силу в Книгу Тіней. Відкрити її можна за допомогою 9 гуцульських прикрас-згард, котрі мольфари заховали у свої тіла під серця. Демон Явида (створений за допомогою комп’ютерної графіки) полює за згардами, вбиваючи мольфарів одного за одним. Дев’ята згарда опинилася в скляному кубі в Чернівецькому університеті. Студент Воланчик випадково розбиває куб і демон починає полювати на нього. Герой фільту шукає захисту в Карпатах.

Ступка зіграв Воланчика, Ольга Сумська його маму, а Ольга Фреймут — журналістку.

 Офіційний трейлер

Коментарі
  • Так би ми ніколи не знали вас, а тепер знаєм,
    що є хорошиий фотограф Тарас Мельничук, який
    зробив фото для народу. Спасибі.

  • Фотографії не шкода, беріть на здоров’я, я просто думав що фото взяли і не попередили навіть, напевне авторка публікації знайшла це фото вже десь скопійоване в когось іншого на сторінці чи щось таке, якщо не вказала автора. Я не злюсь, просто хотів щоб знали що фото взято від мене 🙂

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи