На Буковину з’їхались акушери-гінекологи з усієї України

25.10.2013

 defau56565ltЗ 24 по 26 жовтня у Чернівцях триває Всеукраїнська науково-практична конференція «Репродуктивне здоров’я молоді». Подібна конференція проводиться на Буковині вже втретє і збирає провідних фахівців акушерства та гінекології зі всієї України.

– Головною метою соціального розвитку держави є збереження здоров’я людини протягом всього її життя, попередження хвороб та втрати працездатності. Наразі вже близько 84% населення області обслуговують на засадах сімейної медицини. Тобто один лікар супроводжуватиме людину протягом усього її життя. Це позитивно вплине на репродуктивне здоров’я молодих людей, допоможе уникнути й попередити чимало захворювання, – зазначив заступник директора Департаменту ОЗ ЦЗН Чернівецької ОДА Ростислав Калошин.

– Форум присвячений дуже актуальній проблемі, адже 20-40% молодих людей страждають від захворювань репродуктивних органів, що в майбутньому може призвести до порушення їхньої функції. Крім того, з кожним роком зростають показники чоловічого й жіночого безпліддя. Тож важливо, що на конференції звучать доповіді, присвячені профілактиці й ранній діагностиці захворювань репродуктивних органів, – додає доктор медичних наук, професор, ректор БДМУ Тарас Бойчук.

Крім науковців та практикуючих акушер-гінекологів, на конференцію запросили також сімейних лікарів Буковини, повідомляє Департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Коментарі
  • До гінеколога Наталі Анатоліївни ходжу давно, вона мені ще допомагала, коли не робила в Люменіс. Але тепер мені навіть краще, бо ближче до дому. Дуже делікатна при огляді, порадить завжди щось доречне, та препарати, які просто знайти та не за всі гроші світу https://clinic.lumenis.com.ua/ru/gynecology

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини