Буковинці хочуть служити в десанті, та беруть туди не всіх

25.10.2013


десантУ цьому році до військових комісаріатів Чернівецької області звернулися понад 160 громадян, які побажали проходити військову службу за контрактом, повідомляє Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів). Більшість кандидатів бажають служити у тих військових частинах, де грошове забезпечення більше, а це у першу чергу частини високомобільних десантних військ. Але не завжди бажання співпадає з реальністю.

“Посадовими особами військових частин і військкоматів проводиться військово-професійна консультація громадян, – повідомив начальник відділу комплектування та призову-заступник військового комісара Чернівецького ОВК підполковник Юрій Миронець.-  Набір кандидатів здійснюється на посади рядового й сержантського складу. В залежності від їх рівня освіти й досвіду роботи визначаються військові посади, на яких можливе проходження служби за контрактом”.

За підсумками медичного обстеження, професійно-психологічного відбору й здачі нормативів з фізичної підготовки зі 100 кандидатів лише 61 юнак був направлений на військову службу за контрактом у військові частини високомобільних десантних військ, спецпризначення та Військово-Морські Сили.

Загалом, вже 89 юнаків проходять військову службу за контрактом у частинах та підрозділах Збройних Сил України. Ще 40 кандидатів очікують на оформлення своїх особових справ.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини