Кобевко і Сулима схлестнулися навколо Папієва (обрані місця листування з друзями). І про те, що пофігу

24.10.2013

Кобевко ТаймсЗустрічні статті з’явилися у ” Свободі слова” та газеті “Час”.  Треба віддати належне,  стверджують вони (за винятком деталей) приблизно одне й те саме) Але розцінюють це по-різному. І це, як їм здається, головне. Кращі місця листування..

Епічний Сулима почав писати як мінімум “Одісею” гекзаметром (ще не встигло сісти сонце, а Папієв…”), а написав знов про Папієва. Цитати:

СулимаСиндром валізи
У такому місті, де кожен вважає своїм найпершим громадським обов’язком навішати локшини на вуха ближніх, дуже важко працювати. Особливо губернатором. Ще не встигав кожен наступник розкласти свої речі й привезені пляшки у кабінетах, як містом починали циркулювати чутки про швидкі жорстокі ротації. Не встигав губернатор об’їхати райони, як уже з розігрітих, як зелізка, телефонів лунала інформація про його скорий від’їзд до Києва. Цю інформаційну схему з вкорінення тотальної дезінформації широко використовували опозиціонери різного штибу. Від звільнених новою владою з посад злодюг до політичних опонентів. Окремі вічні революціонери з тих, якими мав би всерйоз перейматися заклад на вулиці Мусоргського, 2, а це збиті льотчики з напівмертвих політичних партійок та оракули кількох місцевих ЗМІ, поставили дезінформацію на конвеєр. І це працює, бо у Чернівцях є величезна армія навколополітичних лохів із завжди вільними вухами. Потусуйтесь у засиджених осами чернівецьких кав’ярнях, послухайте про що там теревенять нібито серйозні дяді, навіть з числа місцевого депутатства, і ви зрозумієте як далеко народ від декабристів. Колись генерал Москаль висловив дуже слушну думку: нам владу міняти не треба, нам треба міняти народ. В Одесі рівень недовіри до говорунів значно вищий, там кажуть, що як не маєш кому морочити голову, купи собі оселедця і мороч йому. В Чернівцях оселедці не ловляться. У Чернівцях ловляться лохи.
На що ж розраховують незаконнонароджені  діти доктора Геббельса? Чого добиваються? Дестабілізації у роботі гілок влади. Невпевненості у її суб’єктів. Зниження рівня дисципліни серед підлеглих. Дискредитацію усіх дій і заходів, які проводить влада. Створення відчуття тимчасовості й невпевненості у людей. Це не політичні інтриги. Подібне межує з диверсією. Такими маніпуляціями свідомістю мали би цікавитися компетентні люди на державних зарплатах.

Йому вторить Кобевко не менш епічно. Він теж претендує на “Одісею”, і теж гекзаметром, але пише знов … про Папієва. Вибачте сканер барахлить, тож так:

раз 012

Кобевко проявив сподівану солідарність із ПР.  Що вже дорого варте.

І знов про Сулиму, який описує політситуацію в області з елементами побуту заколотників:

Заколотники паркових алей
Шкірадостатньо було скромному чернівчанину з високими держстандартами приїхати з Києва і сказати, що Ян Петрович конкретно зайнявся нашим губернатором, як зак­ружляли у вальсі бостон політики місцевої фасовки. Достатньо було на сайті назвати прізвища двох екс-депутатів, як ті уже самі почали приміряти на себе роби заколотників. Пан Ігор Шкіра про буцімто організований ним переворот прочитав там, де всі, але, схоже, одразу ж запрагнув його очолити. РоманюкЗвістка про щось подібне до Миколи Прокоповича Романюка дійшла пізньої ночі, коли він доїдав вечірній курячий бульйончик, але це, схоже, абсолютно не завадило йому сформулювати свою позицію за Остапом Бендером. – Ваше політичне кредо? – Завжди. Далі більше. До Шкіри, котрий почав приміряти шкірянку більшовика, потягнулися соратники. Шурхотячи листям кленів, тіснячи юних мам з возиками, парком Шевченка забродили політичні ситуативники. Днями у міському саду помітили Ігоря Шкіру і Миколу Дмитровича, які прогулювалися алеями, як колишні Баден-Баденом. Дуже може бути, що пан екс-депутат і пан генерал просто дихали осінню. Проте історія свідчить, що переговори політиків з генералами під кронами опалих дерев можуть бути дальнобійними. Деза помножена на офсайт так закручує голови.

То з чиєї шкіри барабан?
Невелика групка великих комбінаторів воліла би, щоб зі шкіри Михайла Папієва. Комусь обрізав, комусь не дав, когось виставив за поріг з левами. Працював ж бо. (…)

папієв. Дехто навіть запрагнув переметнутися під побиті міллю хоругви Миколи Рома­нюка, а тим часом тих, хто ще не підчепив параною, почали опрацьовувати більш достойні співрозмовники, як нардеп Олександр Фищук. І жоден з тих, хто пустився у броунівський гопак, не замислився, а нащо це, і кому воно потрібне. А причиною всього стало усунення з посад з подачі секретаря міськради Віталія Михайлішина кількох регіоналів. Як стверджує сам секретар, жодної політичної мотивації у його діях не було. Усе вирішувалося за морально-діловими якостями. То чого ж так загоношилися? Чого дійшли до такої істерії, що губернатор навіть не має права кашлянути і випити пігулку, бо це одразу подається як його слабкість чи стурбованість ситуацією?

Папієв скоро піде до Києва! Під таким гаслом хтось хоче, щоб жила Буковина. Ясне діло, що колись піде. Не хочу ображати земляків, але губернаторство для колишнього двічі міністра затісне. Та поки що йому робити не переробити роботу тут. Це потрібно людям. Ще відкриються за його участі нові школи і амбулаторії. Третього листопада за його участі буковинці на віче проголосують за європейський вибір України, підтримавши цим Віктора Януковича, який відповідає за базар, на відміну від Ющенка та Тимошенко. А далі, схоже, треба буде готуватися до чесних і прозорих під егідою ЄС президентських виборів, на яких люди, сподіваюсь, оберуть не тих, хто десятиліттями порожняки ганяє, а того, хто дає можливість жити за європейськими стандартами уже скоро. І весь хрєн до копійки, як каже інший чернівчанин, теж Аронович, але Борис.

… І знову буде осінь. І знову парковими алеями шпацеруватимуть Микола Дмитрович і Ігор Романович. І знову навіюватиме відчуття виконаного обов’язку теплий курячий бульйончик проти ночі.

А ось як  описує ситуацію Петро Кобевко. Без елементів(лементів?) побуту, але з драматичним надривом
 два 013  

 

три013

четыр013

пять 013

 

Як висновок можемо сказати, що усім, хто недотичний до чернівецької політики. Усім пенсіонерам, працівникам, педагогам, лікарям. УСІМ.  ЦІ ПАРТЙІНІ ЧВАРИ ПОФІГУ!

 

 

 

 

Коментарі
  • Не то что по фиг, по хер. И писаки Папиевские и писаки кобевковские – все по фиг простому народу. Потому что ни один , ни второй БЕСПЛАТНО ничего не делают. Запомните это те, кто читает этот помойный сайт. Как и Воронцов, тоже НЕ БЕСПЛАТНО лижет одно место папиеву, продану, ПОЦу и компании.а неплохой кстати парень был. Ну что делать? нет принципов жизненных, в этом все беда. Беда нашей жизни. Беспринципность.

    • Сережа лазарев,тебя с вкурсі вигнали с позором за троллинг,теперь ты сюда пришел ? )))))))

  • У ботов с Суворова 2Б есть мания- вешать людям ярлыки. Криво,косо….но главное навесить.
    Как только появляются здравомыслящие, честные и принципиальные журналисты, бурбаковские тролли начинают свою дешевую игру : всех облить грязью, запугать, унизить…перекрутить все с ног на голову.
    Вывод простой : значит правда глаза режет.

  • Вот прочитала. Думала, шо Сулыма бело-голубой. А он просто голубой. Ну в том смысле, как на зоне их величают )

  • Как ты заботишься о простом народе..? Просто слеза

    прошибает. Выгнали что ли отовсюду..?
    Так о простом народе вспомнил.
    А ты за бесплатно работаешь?
    От кого надо нанимать на работу.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини