Україну назвали головним постачальником мігрантів у РФ

21.10.2013

мигрантыПовідомляє УНІАН

“Наймасовіший приплив мігрантів до Росії за кількістю тих, хто перетинає кордон, спостерігається з України”, – про це заявив глава Федеральної міграційної служби Росії Костянтин Ромодановський.
“Якщо дивитися за кількістю тих, хто перетинає кордон, то з України. Якщо говорити про кількість тих, хто залишається в країні, то з Узбекистану”, – сказав Ромодановський.
При цьому він зазначив, що українці зазвичай знаходяться в Росії не більше 90 днів, як належить за законом, потім виїжджають, беруть тиждень “на перепочинок” і в’їжджають знову, повідомляє Комерсант.
“У громадян Узбекистану і Таджикистану ситуація складніша: квитки дорогі, та й їхати довше, тому вони сидять тут. Як не дивно, найбільш розвинуті відносини у нас з Таджикистаном. Ситуація з ними одна з найскладніших, але зроблено з ними найбільше – і за кількістю угод, і за їх наполегливості. Я вважаю, що і Таджикистану складно без Росії, і Росії – без Таджикистану. Так склалося й історично, і геополітично “, – підкреслив голова ФМС РФ.
Як повідомляв УНІАН, невдоволення гостями з Середньої Азії після подій в Бірюльово може вдарити по українцям, що працюють в Російській Федерації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини