За сигарети у стовбурах з контрабандиста стягнули 592 тисячі гривень. Відіб’є

18.10.2013

98dff0006b28392e23b585271792ba98 Стовбури  дерев буравленні  наскрізь, фаршировані цигарками. Ці фото совгоо часу облетіли місцеві і немісцеві ЗМІ.  Власне, цікавило не так, хто перевозив цигарки, як де так фарширують стовбури. Виявити це здавалося досить простим. Адже для того, щоб зробит такий отвір треба мати специфічне обладнання.  А мають його – одиниці.   Слідство, однак, вирішили не цікавитися зайвими подробицями. Отже, прес-служба прокуратури повідомляє, що звершено суд над перевізником цигарок.

Постановою Першотравневого районного суду м. Чернівців визнано винним громадянина К. у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України (переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів).
Відповісти перед державою тепер винний мусить фінансово – на нього накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 592 тисячі 630 гривень.
Нагадаємо, у червні громадянин К. намагався перевезти через україно-румунський кордон значну партію тютюнових виробів у стовбурах дерев. Прокуратура м. Чернівців брала участь у судовому розгляді цієї справи, яка набула чималого суспільного резонансу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини