Вижниччани проведуть фестиваль чаю, а заодно меду, лікарських рослин і сувенирів

17.10.2013

медВ рамках проведення Всеукраїнського семінару-практикуму голів методичних об’єднань та керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва у четвер, 24 жовтня у місті Вижниця відбудеться фестиваль чаю. Ця подія стане великим святом для прихильників ароматного та тонізуючого напою. Чай за особливими традиційними рецептами презентуватимуть школярі 24 шкіл району.
В спеціально оформлених наметах учні закладів освіти презентуватимуть лікарські рослини та трав’яні збори у контексті легенд, рецептів та пригощатимуть чаєм гостей свята. До уваги учасників та гостей фестивалю буде представлено виставку меду, сувенірів та продукції Національного природного парку «Вижницький».
Майстер-класи з флористики, писанкарства, лозоплетіння та концертна програма у виконанні фольклорного колективу Лукавецької школи і танцювального колективу «Черемшина», а також море позитивних емоцій очікує на відвідувачів цього цікавого заходу. Початок об 11-й годині.

Маємо надію, що фестиваль чаю увійде в історію нашого міста, як всенародне свято культури, традицій, пропаганди здорового способу життя і неодмінно зарекомендує себе як новий цікавий захід на теренах нашого краю.

Повідомляють у Вижницькій РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини