Чернівецькі черговики чекають на житло з 1974-го року

09.10.2013

imagesНа квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті Шевченківської районної у місті Чернівці ради станом на 01.10.2013р. перебуває 4773 черговика, із них в списку позачерговиків – 307, в загальній черзі – 4466 черговиків. Перші черговики перебувають з 1974 року, у зв’язку з чим збільшується кількість звернень та скарг від них, особливо від пільгової категорії населення (військовослужбовці, звільнені у запас або відставку, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, учасники бойових дій в Афганістані, багатодітні сім’ї, мешканці аварійних та ветхих будинків). Про це повідомляє “МБ” з посиланням на сайт Шевченківської райради.

Право першочергового отримання житла за місцем проживання має 1391 сім’я, серед яких ветерани та учасники бойових дій, військовослужбовці запасу, багатодітні та інші пільговики.

Протягом дев’яти місяців 2013 року прийнято на квартирний облік за місцем проживання 82 черговика, із них в загальну чергу – 66, в позачергу – 16 черговиків, в першу чергу – 39 черговиків. За дев’ять місяців 2013 року покращено житлові умови шляхом отримання повноцінного житла 7 сім’ям.

Самостійно ведуть квартирний облік за місцем роботи у районі вісім підприємств, установ і організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини