Провели святковий вогник до Дня людей похилого віку та з нагоди Дня міста

03.10.2013

  2 жовтня, у ресторані «Київ» був проведений традиційний вогник до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня міста. На святковий захід було запрошено 100 одиноких підопічних центру «Турбота». Його організував Чернівецький комунальний територіальний центр соціального обслуговування «Турбота» за сприяння Чернівецької міської ради.

На святковий захід завітали заступник міського голови Олександр Паскар та начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга. Олександр Євгенович побажав усім присутнім довгих років життя, міцного здоров’я і бадьорого духу.

 Працівники територіального центру та волонтери підготували цікаву святкову художню програму. Під час вогника запрошені мали можливість поділитися своїми спогадами, заспівати улюблених пісень, послухати в авторському виконанні пісні, вірші та з сльозами на очах згадати події свого життя. Також підопічна центру «Турбота» Олена Кушта зачитала уривки з власної збірки оповідань «Подорож у дитинство».

На проведення святкового вогнику були виділено понад 8 тис. грн. зі спецрахунку центру „Турбота”. Враховуючи вік та обмежену рухову активність окремих підопічних, працівники диспетчерського пункту центру доставили потребуючих запрошених на захід до ресторану «Київ» та назад додому.

 прес-служба міської ради

_dsc0430_dsc0431

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини