На відновлення пошкодженої пожежою вижницької школи виділять 500 тис. грн.

01.10.2013

Перший заступник голови облдержадміністрації, голова обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Георгій Галиць сьогодні зранку побував у Вижниці, де сталась пожежа в місцевій загальноосвітній школі, взяв участь у засіданні районної комісії з надзвичайних ситуацій, а також зустрівся з педагогічним активом цієї та сусідніх  шкіл.

За його словами, на відновлення перекриття третього поверху одного з корпусів та покрівлі навчального закладу, пошкоджених пожежею, з резервного фонду обласного бюджету  передбачається виділити 500 тис. грн. – рішення про це має оперативно прийняти обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Як повідомив Георгій Галиць, для учнів початкових класів постраждалої школи на тиждень будуть перенесені канікули, а старшокласники тимчасово навчатимуться в інших вижницьких навчальних закладах. Відтак буде організовано їх навчання у дві зміни в одному корпусі на період відновлювальних робіт.

«За місяць-півтора маємо відновити пошкоджене пожежею приміщення школи. Для цього зараз фахівці визначають обсяги необхідних робіт, районна держадміністрація організовує забезпечення лісоматеріалами і металопрофілем, управління капітального будівництва  визначає підрядника для невідкладного початку відбудови. І цим ми зараз займаємося. Слава Богу, ніхто не постраждав. Завдяки професійним діям рятувальників, яких очолював особисто генерал Едуард Братко, вдалося мінімізувати наслідки пожежі. Стосовно її причин, то скоріш за все маємо справу з людським фактором», – сказав Георгій Галиць.

Повідомляє прес-служба ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини