У Чернівцях судять “гопомажорів”, які наїхали на телеоператора. У прямому сенсі. Машиною.

30.09.2013
10418

Постраждалий – телеоператор Денис Науменко

Нахабності у них із часом не поменшало. Втім, ніхто таких надій і не мав.   Оцінити рівень буковинських “мажорів” свого часу могли багато чернівчан, глядачів ТБ, коли затриманих показували по телебаченню. Наші гопомажори не поступаються луганським.   Двоє молодиків, які взимку цього року в центрі Чернівців “наїхали” на телеоператора Дениса Науменка, вважають себе невинними та стверджують, що конфлікт розпочали телевізійники. У понеділок у Шевченківському районному суді відбулося перше судове засідання щодо наїзду “мажорів” на журналістів.
“Їх вислухали, нас вислухали. Вони вважають себе невинними. Розповідають, що вони спокійно паркувалися, а ми начебто розпочали з ними конфлікт. Ще й заявили, що ми були п’яними”, – розповів деталі судового засідання Денис Науменко.
“Нам задавали лише уточнюючі запитання. Ми розповіли свою версію. Засідання тривало трохи менше двох годин. В суді повідомили, що 16 жовтня о 14.00 відбудеться наступне засідання, на якому допитуватимуть уже свідків”, – додав оператор.

За словами Науменка, в суді заборонили проводити фото- та відео зйомку. Натомість дозволили лише аудіо запис.
“Адвокати наразі нічого не коментують. Кажуть, що поки що немає змісту про щось говорити”, – додав телеоператор.
Нагадаємо, в лютому цього року в центрі Чернівців двоє молодиків “наїхали” на оператора Дениса Науменка. Хлопці з іномарки побили журналіста.

Джерело: mtrk.com.ua

Коментарі
  • Денис Науменко выполнял свою работу,

    судить хулиганов по всей строгости закона.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини