Забродський зареєстрував нову телекампанію

25.09.2013

Повідомляє molbuk.ua На засіданні Національної ради 24 вересня ухвалено рішення про державну реєстрацію нової компанії – суб’єкта інформаційної діяльності. Нею стало ТОВ “ТРК “Зет-про” із Чернівців.

Її програмні цілі чи тематична спрямованість – організація та виготовлення теле-, радіопрограм, аудіо-, відеоматеріалів. Директор і власник телерадіокомпанії – В.І.Забродський (на фото), повідомляє прес-служба Нацради з питань телебачення і радіо.

– Ця телерадіокомпанія зареєстрована понад півроку тому, як юридична особа, – розповів molbuk.ua Василь Забродський. – А сьогодні національною радою з питань телебачення і радіомовлення вона внесена в державний реєстр суб’єктів засобів масової інформації. Директор справді я. Ми давно працюємо, просто цього не афішували.

Почнемо працювати, якщо отримаємо ліцензію, якщо з’являться вільні частоти. Але ми вже підготували ряд телевізійних передач, у тому числі і моя авторська програма журналістських розслідувань про Федорука і Яценюка. Крім того, підготували цикл культурологічних програм, які стосуються історії краю та інших напрямків.

А якщо з’явиться вільна телевізійна частота, то телекомпанія буде претендувати на участь у конкурсі. Відповідно, можливо, щось десь отримаємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини