Губернатор пояснив пресі, що таке рік. І поскаржився на Державне казначейство

24.09.2013

Минулого року бізнесмен Дмитро Фірташ обіцяв спонсорську допомогу театру і ЧНУ імені Федьковича. Однак гроші поки що так і не надійшли. Питання прозвучало на брифінгу.

Папієв пообіцяв, що розбереться в цій ситуації.

– Про цю ситуацію я читав у ЗМІ. І читаю вже протягом трьох місяців. Настільки мені відомо, гроші обіцяли у 2013 році. А 2013-й не завершився. Чому ви такий ажіотаж підняли зараз по цих коштах, для мене дивно. Я так думаю, що звернуся з відповідними проханнями і запитами про те, щоб дали інформацію з цього питання і окремо проінформую вас, – сказав Михайло Миколайович.
Одну проблема, про яку мені сьогодні відомо і ви її теж прекрасно знаєте, це проходження коштів через Державне казначейство. У нас зараз є проблема з європейськими коштами. Коли європейські кошти надходять на рахунки деражавного казначейства України- це по проектах транскордонного співробітництва і програми співробітництва Україна-Румуня-Молдова. І дуже складно проходять через казначейські рахунки. Причину ми з’ясуємо. Як тільки вона мені стане відомою я проінформую вас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини