Привіт Коцур із Франції. Там заборонили конкурси краси для дівчат до 16.

23.09.2013

Toddlers and TiarasКонкурси краси для дітей, доволі модні в наш час. Їх, зокрема,  активно проводили і на Буковині(власне, у назві згадали прізвище однієї з організаторок). завжди вкликали сумнів, як безпідставне змагання батьківських амбіцій. Нарешті вони отримали належну оцінку суспільства, на жаль, поки що у Франції. Але згодом. сподіваємося, дійде до Буковини.  Тепер організаторам таких конкурсів загрожує в’язниця(у Франції).

Сенат Франції заборонив проведення конкурсів краси для дівчат до 16
19 вересня, французький сенат схвалив жорсткий закон, який забороняє проведення конкурсів краси для дівчат до 16-ти років.
За новими правилами ці шоу тепер заборонені, а ті, хто все-таки наважиться проводити їх, ризикує потрапити до в’язниці, або сплатити штраф у розмірі 30 тис. євро, повідомляє італійська La Reppublica.
Як зазначає видання, цей випадок – це перше настільки жорстке обмеження, проти того, що називається «гіперсексуалізація» дівчат до 16-ти років.
Також пропонують прийняти ряд санкцій для модельних агенцій, які використовують не надто заможних дівчат для фотосесій та реклами. Але ці заходи не підтримали більшість депутатів. Цікаво, чому?

Коментарі
  • нарешті хоча б хтось звертає увагу на “умалішонну” коцуршу, яка доньку нерускому в рабство віддала та щей своїх працівників-держслужбовців заставляє ішачити на себе любіму

  • Правильно. Наказывать надо родителей за торговлю красотой своих детей,за то , что лишают их детства,
    уродуя их дальнейшую жизнь.
    Деньги затмевают все. Опомнитесь, дорогие родители.
    Оставьте ненужные амбиции. ПРАЗДНИК ДЕТСТВА-это
    праздник, который всегда с тобой.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи