Пригоди Свободи. Горук передумав йти з депутатів. Мельничук вчив Папієва історії. Хоча сам математик)

20.09.2013

Чернівецька обласна рада зняла з розгляду питання про складення депутатських повноважень Назаром Горуком.

Відповідне рішення під час сесії облради у п’ятницю, 20 вересня, було підтримано депутатським складом. Зауважимо, що ініціатором цього рішення виступив сам Горук, який ще 2 вересня звернуся до облради із проханням відкликати його попередню заяву про складання депутатських повноважень та зняти питання про її розгляд з порядку денного.

Крім того, під час засідання облради голова депутатської фракції ВО «Свобода» Віталій Мельничук «вступився» за Вижницький краєзнавчий музей, одна з експозицій котрого не сподобалася крайовому наміснику Михайлу Папієву.

Натомість депутат облради від Партії Регіонів Олег Унгурян перейнявся здоров’ям екс-«свободівця» Назара Горука. «Регіонал» заявив, що Горук постраждав через проблеми всередині своєї політсили і навіть назвав «прізвисько» імовірного нападника.

У свою чергу Мельничук звинуватив Унгуряна у спекуляції. На його думку, з’ясування обставин нападу на Горука, відповіді на питання про те, хто такий кримінальний авторитет Пупс, який він має стосунок до побиття екс-«свободівця», та до самої «Свободи» – виключно у компетенції МВС.

Нагадаємо, Депутата Чернівецької облради Назара Горука вранці 29 серпня жорстоко побили двоє невідомих.

4 вересня друзі Горука поширили у мережі Facebook повідмлення про те, що розпочали збір коштів потерпілому.

Днем раніше дружина Назара Горука також у ФБ повідомила, що її чоловікові стало гірше і вона переживає за його фізичний стан.

5 вересня обларада попросила начальника УМВС України в Чернівецькій області Олександра Демидова особисто розібратися із побиттям Горука.

За повідомленням ” Місто Ч”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини