В ЧНУ проходить конференція з кореляційної оптики, яку сайт Чернівецького Національного університету визнав кращою науковою подією світу)))

18.09.2013

---18 вересня у Червоній залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося відкриття ХІ Міжнародної науково-практичної конференції з кореляційної оптики, яка, за відомостями рейтингової агенції GlobalEventsList(Глобальний список подій), визнана кращою науковою подією світу.Залишимо це визначення на совісті модераторів сайту Чернівецького національного університету та агенції “Глобалевентсліст”. Але захід буде гучний. Почнуть науковці в університеті , а закінчуть на гірській базі відпочинку. – Проведення такої потужної конференції, як нинішня, – досягнення вчених-оптиків, школа яких сформувалася в Чернівцях. «Кореляційна оптика 2013» – конференція, що об’єднує науковців світу заради спільних наукових інтересів», – зазначив Степан Мельничук. Конференція проходитиме впродовж чотирьох днів, першого дня засідання відбудуться в Чернівецькому національному університеті (Червона зала центрального корпусу), другий та третій день – в конферанс-холі готелю «Буковина», заключний етап конференції пройде на гірській базі відпочинку «Сокільське».

Всього у конференції візьмуть участь науковці з близько 30 країн світу – Росії, Польщі, Великобританії, Австралії, Південно-Африканської Республіки та багатьох інших. Тематика конференції – фундаментальні проблеми когерентності і поляризації світла, застосування лазерів у біології та медицині, метрологічні методи й пристрої неруйнівної діагностики у промисловості, екології та нанотехнологіях тощо. Варто зазначити, що кореляційна оптика – напрям науки, результати досліджень якої знаходять своє застосування в різноманітних сферах сучасного життя – від промислового контролю якості до сучасних телекомунікацій.

Повідомляє сайт ЧНУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи