Сірман і Андрущак розповіли про зекономлені п’ять мільйонів гривень

18.09.2013

_dsc001217 вересня,  відбулась виїзна прес-конференція  за участю директора департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Дмитра Сірмана та начальника КП «Чернівціводоканал» Володимира Андрущака з метою перевірки готовності до роботи у осінньо-зимовий період 2013-2014рр. водогону «Дністер-Чернівці». Представники ЗМІ мали можливість відвідати усі підстанції, якими проходить вода з річки Дністер до будинків мешканців нашого міста та оглянути оновлене обладнання,  яке відтепер дозволяє зменшити споживання електроенергії майже на 5 мільйонів гривень на рік. Начальник КП «Чернівціводоканал» Володимир Андрущак розповів, що обладнання, яке було раніше й експлуатувалось більше 30 років, було розраховано на більший об’єм води, її подачі і споживання. Відтак необхідність заміни насосного обладнання була давно.

А директор департаменту ЖКГ Дмитро Сірман запевнив, що вода потрапляє до міста очищеною. Вона відповідає усім санітарним нормам, тож чернівчани мають змогу споживати чисту воду. На станцію «Вікно» нещодавно закупили майже 70 тон кварцевого піску для досипки до фільтрів очисних споруд, який не обновлювався з 2008 року.

До кінця 2013 року за кошти  міського бюджету  заплановано закупити нову комунальну техніку – екскаватор    навісне  обладнання  та 2 автомашини УАЗ, необхідні для ефективнішої роботи КП «Чернівціводоканал».

Повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Черівецької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини