Автоперевізників карають. Але пасажирам від цього не краще.

18.09.2013

=====

Тема автоперевезень оживає на вустах у пасажирів кожного разу, як тільки виникає необхідність кудись дістатися. Хамство, невчасне прибуття і відбуття, паління за кермом і шансон – вічні атрибути буковинського транспорту. Про ці всі проблеми добре знають в департаменті інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації. І час від часу навіть звітують про перевірки і вжиті заходи.

На сайті ОДА повідомляється, що в краї систематично здійснюють рейдові перевірки за дотриманням автомобільними перевізниками усіх форм власності та водіями транспортних засобів вимог законодавства про автомобільний транспорт, дорожній рух та інших нормативно-правових актів щодо забезпечення безпеки пасажирських перевезень та повноти сплати податків до бюджетів усіх рівнів. Зокрема, працівники Головного управління Міндоходів у Чернівецькій упродовж січня-серпня під час перевірок склали 69 протоколів на громадян, що здійснювали перевезення пасажирів без державної реєстрації як суб’єкта господарювання. Під час проведення спільних рейдів у серпніцього року виявили 64 порушення правил перевезення пасажирів та експлуатації автобусів;46 водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності за керування автобусами, переобладнаними з порушенням вимог діючих стандартів, технічно несправними та відповідно не укомплектованими транспортними засобами; 9 за порушення правил зупинки та стоянки; 29 за перевантаження автобусів; 12 за перевищення встановленої швидкості руху; 16 за відхилення від визначеного маршруту; 9 за керування автобусом без відповідних документів; 1 за створення аварійної ситуації іншим учасникам дорожнього руху.

Контроль за роботою автоперевізників усіх форм власності продовжується та знаходиться на постійному контролі крайової влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини