Чернівці недоступні для людей з обмеженими можливостями

17.09.2013

У вівторок у Чернівцях пройшов флеш-моб “Два кроки”, метою якого  є привернення увагу громадськості та влади до проблеми недоступності міста для людей-візочників. Під час акції здорові люди сіли в інвалідні візки та разом із людьми-візочниками проїхалися містом. Волонтерами виступили студенти медичного коледжу. За словами учасників містом є недоступним для людей, які переміщаються на візках. Пандусів на більшості вулиць нема, а там де є вони створені тільки для проформи.  Цікаво, що на захід організатор запросили й міських чиновників, але ніхто із запрошених так і не прийшов.

За словами голови Чернівецької обласної громадської організації “Захист” Богдана Бойко, суспільство повинно зрозуміти, що теперішній рівень розвитку передбачає облаштування вулиць, будівель, для пересування людей з обмеженими можливостями. Саме тому кожен громадянин, має працювати над тим, щоб відбувалося будівництво пандусів та інших елементів доступності.

 

Коментарі
  • І шо з цього заходу?
    розвага для здорових і біль для інвалідів? дурний флешмоб. треба брати і робити ПАНДУСИ і т.д. а не кататися на візках!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини