У питанні оренди 14-го корпусу ЧНУ Михайло Папієв відстоюватиме інтереси ЧНУ, а не хижої обласної ради

13.09.2013

img_7050
Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв та ректор Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Степан Мельничук провели робочу зустріч з приводу звернення професорсько-викладацького колективу університету до депутатів Чернівецької обласної ради щодо рішення 16 сесії Чернівецької обласної ради VI скликання від 5.07.2013 р. №64-16/13 «Про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «Інватранс», зокрема зміни умов оренди навчальним закладом приміщення по вул. Кафедральна, 2 у Чернівцях. Після перемовин керівник виконавчої влади Буковини та ректор вишу провели брифінг для представників засобів масової інформації.

«У цьому питанні я займаю кілька принципових позицій. Зокрема, я звертатимусь до депутатів обласної ради з пропозицією повернутись до розгляду цього питання на сесії обласної ради, предметно та конструктивно обговорити цю проблему та знайти шлях її вирішення, – наголосив Михайло Папієв. – Я вже неодноразово говорив і повторю: тут для мене пріоритетним залишаються інтереси професорсько-викладацького колективу вишу та його студентів». За словами голови обласної державної адміністрації, найкращий вихід з цієї ситуації – укладення угоди про оренду між університетом та обласної радою без посередників

Ректор вишу Степан Мельничук подякував голові обласної державної адміністрації за підтримку у цьому, за його словами, дискусійному питанні та висловив упевненість, що за таких умов воно буде вирішене з максимальною користю для університету.

Повідомляє прес-служба ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини