Час розгрібати. Михайло Папієв зустрінеться із ректором ЧНУ для обговорення ситуації, що склалася з орендою приміщення 14 корпусу вишу.

11.09.2013

З ініціативи голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва у п’ятницю, 13 вересня, відбудеться його робоча зустріч з ректором Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича професором Степаном Мельничуком з приводу звернення професорсько-викладацького колективу університету до депутатів Чернівецької обласної ради щодо рішення 16 сесії Чернівецької обласної ради VIскликання від 5.07.2013 р. №64-16/13 «Про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «Інватранс», зокрема зміни умов оренди навчальним закладом приміщення по вул. Кафедральна, 2 у Чернівцях.

Планується обговорити ситуацію, що склалася внаслідок прийняття депутатським корпусом цього рішення та знайти шляхи вирішення цього питання. Керівник виконавчої влади краю, як і раніше зазначав, налаштований на позитивне для університету вирішення проблеми. За результатами зустрічі Михайло Папієв та Степан Мельничук дадуть брифінг у фойє облдержадміністрації для представників крайових ЗМІ.

Повідомляє прес-служба ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини