Папієв – кращий друг фізкультурників

09.09.2013
880_main

Не Герцеговіна Флор?

Михайло Папієв розповів журналістам, що майбутнє за фізкультурниками. Губернатор під час бріфингу повідомив  журналістам, що  на апаратній нараді йшла предметна розмова про шляхи створення в області належної інфраструктури для занять фізичною культурою та спортом, особливо для дітей – в контексті реалізації соціальних ініціатив Президента держави «Діти – майбутнє України».

«Я акцентував увагу на популяризації в регіоні здорового способу життя: це має бути серед молоді престижно та модно – займатися спортом і вести здоровий спосіб життя, – сказав керівник крайової виконавчої влади. – Регіональна і місцева влада спільно з бізнес-середовищем і територіальними громадами працює над створенням такої інфраструктури – йдеться про дитячі та спортивні майданчики, спортивні школи та спортивні зали у навчальних закладах. До відома: наша область вже зараз входить у п’ятірку областей-лідерів за показником охоплення дітей сільської місцевості усіма видами фізкультурно-оздоровчої роботи, який складає 29,5%».

12 вересня в області проводитиметься традиційний Олімпійський урок і Папієв  планує безпосередньо долучитись до цього спортивного заходу.

За повідомленням прес-служби ОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини