Михайло Папієв розповів, що робити журналістам на цьому тижні. І запросив на Заставнівську юшку

09.09.2013

9 вересня на бріфингу голова облдержадміністрації  повідомив, що у середу, 11 вересня, відбудеться відкриття кабінету комп’ютерної томографії в обласному клінічному онкологічному диспансері, у четвер – вручення ключів від автомобілів інвалідам за програмою реалізації соціальних ініціатив Президента України.

Керівник крайової виконавчої влади запросив журналістів цієї неділі, 15 вересня, у м. Заставна, де відбудеться традиційний щорічний фестиваль «Заставнівська юшка», а також на відзначення Дня Хотина, відкриття 34-го театрального сезону прем’єрою вистави «Принцеса на горошині», обласне свято української пісні з нагоди першого виконання «Червоної рути» Володимира Івасюка у прямому ефірі з театральної площі Чернівців.

(Щодо заставнівської юшки. Цікаво, що такий фестиваль проходить саме у Заставні.  Чи не імені Михайла Бойчука?  Цікаво, що цей фестиваль заснований вже після історії із Бойчуком. )images

Наостанок Папієв обнадіяв  футбольних вболівальників. «А 14 вересня, в суботу, усіх запрошую вболівати за футбольний клуб «Буковина» у матчі з чернігівською «Десною». Маю сподівання, що ми матимемо змогу побачити не лише цікаву гру, але й – результативну», – сказав голова облдержадміністрації.

За повідомленням прес-служби ОДА

Фото Сергія Зарайського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи