Продовжуються маніпуляції із лісом. Просять не турбуватися. Нарада Папієва з перш. заступником Дежагентства лісових ресурсів Макарчуком

06.09.2013

Як повідомляє прес-служба ОДА:

5 вересня, під керівництвом голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва та за участю першого заступника голови Державного агентства лісових ресурсів України Ярослава Макарчука відбулась розширена нарада щодо організації та забезпечення виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 липня 2013 року № 584-р «Про передачу цілісних майнових комплексів державних лісогосподарських підприємств до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів».

У своєму вступному слові керівник виконавчої влади Буковини наголосив, що вимоги Уряду потрібно протягом місяця, звісно, реалізувати, але, водночас, при виконанні даного доручення варто врахувати права трудових колективів лісгоспів. «Аби уникнути соціальної напруги це питання необхідно вирішувати виважено та без емоцій, – наголосив Михайло Папієв. – Тобто, при передачі майнових комплексів юридично на папері мають бути зафіксовані права усіх працівників, аби жоден із них не був звільнений. Ніхто з виконавців розпорядження Кабміну ні на мить не повинен забувати, що основою основ у нашій роботі є дотримання прав людей та максимальне врахування їх інтересів. Така вимога Президента України Віктора Януковича».

Під час наради її учасники обговорили юридичні аспекти даного питання та механізми виконання урядового розпорядження. Перший заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України зазначив, що дане розпорядження Кабміну дозволить систематизувати роботу лісових підприємств держави та зміцнити їх. «Окрім цього, я особисто обіцяю, що усі робочі місця будуть збережені, ніхто з працівників лісгоспів АПК не буде звільнений, до того ж, ми прогнозуємо збільшення їх заробітної плати», – підкреслив Ярослав Макарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи