Чудасії. Депутати-регіонали звернулися до прокуратури з приводу рішення по 14 корпусу університету та “Інватрансу”.

05.09.2013

4 вересня ц.р. до прокуратури Чернівецької області звернулися депутати обласної ради О.Унгурян та В.Нікітін з проханням перевірити на предмет відповідності вимогам Конституції України та актів законодавства рішення сесії Чернівецької обласної ради від 05.07. 2013р №64 -16/13. Згідно з цим рішенням сесії облради визначена необхідність передачі об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад області з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства “Інватранс”.

Зокрема, серед запропонованих для передачі об’єктів нерухомого майна значиться будівля за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 2 (там розміщений навчальний корпус Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича).

Крок, на перший погляд незрозумілий. Але, його логічним наслідком може стати те, що прокуратура підтвердить законність цього рішення облради. А сама рада, як ми повідомляли раніше, в цьому залізно впевнена. І це рішення прокуратури стане аргументом у політичній дискусії. Таке припущення.

Далі прес-служба прокуратури повідомляє:

“У зв’язку з тим, що дана подія викликала широкий резонанс у громадськості, інформуємо наступне. На даний час прокуратурою області за цим фактом уже проводиться перевірка, за результатами якої буде прийняте рішення у відповідності з чинним законодавством. Про результати перевірки громадськість буде поінформована прокуратурою області додатково”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини