«Буковина», яку очолив Гій, дозаявила 12 гравців-буковинців і продовжить виступи

03.09.2013

Чернівецька «Буковина», у якої виникли проблеми із споснсорами, продовжить виступи у І лізі України – дозаявивши місцевих футболістів замість тих, які «зібрали валізи», щойно стало відомо про фінансові труднощі. 

В останній день, коли можна було ще дозаявити гравців (2.09.13), склад «Буковини» поповнили молоді вихованці буковинського футболу. Як повідомив прес-аташе ФСК «Буковина» Альберт Комарі, це голкіпер Юрій Бахтіяров (нагадаємо, чемпіон Всесвітньої Універсіади 2009 р., майстер спорту міжнародного класу), гравці ФК «Буковина-2-Лужани» Євген Немтінов, Мар’ян Косован, Юрій Косован, Станіслав Бульбук, Олександр Лисюк, Іван Гнат, Роман Гнат та Юрій Пантя, а також представники лідера поточного Чемпіонату області ФК «Маяк» – Юрій Головачук та Олександр Темерівський, які вже мають досвід виступів у складі головної футбольної команди краю, та Тарас Сивка, який повертається до Чернівців з ФК «Тернопіль».

Очолив «Буковину» (поки що в статусі в.о.) Юрій Гій, який свого часу був капітаном чернівецької команди, а потім в якості головного тренера виводив її до І ліги. До наступного трансферного вікна дозаявляти можна буде лише вільних агентів.

Зі «старих» гравців у «Буковині» наразі залишаються буковинці Степан Маковійчук, Олександр Семенюк та Артем Єлов, уродженець Черкас Андрій Савін і уродженець Одеси Олександр Деребчинський. Поки що під питанням подальша доля Артура Новотрясова, права на якого належать «Таврії». А ось львівський голкіпер Богдан Когут, найімовірніше, також залишає «Буковину». Як і бразилець Алан.

Наступний матч чернівчани, за календарем, мають провести 7.09.13 вдома проти «Ниви» (Тернопіль).

SportBuk.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини