Газета ” Дзеркало тижня” звинувачує Геннадія Москаля. Скандал із статусом учасника бойових дій.

02.09.2013
1374917274_moskal

Він не партизанив в Косово

Відомий тижневик “Дзеркало тижня” пише наступне:

“Керівництво МВС направляло на один день делегацію в Косово, після чого її учасники отримували підроблені довідки про участь в операції”, що дозволяло їм користуватися незаслуженими пільгами.

У період з 2000- го по 2012-й статус учасника бойових дій за “операції в Косово” отримали 385 військовослужбовців МВС, які ніколи не перебували там у якості національного контингенту або персоналу – тобто, не були відправлені туди для участі в миротворчій місії.

Серед них, як стало відомо DT.UA, – міністри МВС Юрій Кравченко , Юрій Смирнов та Микола Білоконь , заступники міністра Микола Любар, Олександр Міленін, Геннадій Москаль та Олександр Новіков, начальник головного штабу МВС Віктор Зубчук, керівник міністерського апарату Олександр Харламов, голова господарського управління міністерства Володимир Подзігун”.

Сам Москаль вже зреагував на неприємну для нього інформацію на своєму офіційному сайті так:

 “— В списку липових учасників називається й моє прізвище, — заявляє нардеп Геннадій Москаль. — Насамперед хочу зазначити, що не мав честі їздити у відрядження в Косово ні з Ю.Кравченком, ні з Ю.Смірновим ні з М.Білоконем. А щодо самого “звинувачення”, то воно не нове — вперше з’явилося після призначення міністром МВС В.Цушка в грудні 2006р. (його прес-служба ходила по різних ЗМІ з проханням опублікувати “компромат” на попередників), а потім тему підхопили міністри А.Могильов і В.Захарченко”

Зауважимо, однак, що в суд на тижневик Москаль не подав. А справа ж вірна. Нє?

Фото lenta-ua.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи