Державним службовцям підвищать зарплату?

28.08.2013

Закон про державну службу, який набуде чинності з 1 січня 2014 року, передбачає перегляд заробітних плат для держслужбовців. Про це під час прес-конференції повідомив голова Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслав Толкованов. Як повідомляє

УНІАН, новий закон встановлює мінімальний оклад держслужбовця на рівні 2 мінімальних зарплат, тобто, близько двох тисяч триста гривень.

– Звичайно, якщо ми хочемо залучити професійні кадри до державної служби, то цього рівня зарплати замало. Однак, питання підвищення заробітних плат вирішуватиметься комплексно. Одночасно з підвищенням рівня заробітної плати ми працюємо над питанням професіоналізації державної служби. Тому і впровадження закону з 1 січня 2014 року буде відбуватися комплексно”, – сказав Толкованов.
На запитання журналістів, чи гарантує він, що буде переглядатися рівень зарплат держслужбовців з 1 січня, Толкованов зазначив: “Я не міністр фінансів і не голова Верховної Ради, я констатую, що новий закон про державну службу передбачає суттєве підвищення заробітних плат і впровадження нової системи посадових окладів на державній службі.

Коментарі
  • когда же произойдет повышение все государственные служащие с замиранием сердец ждут и не верят. а городское самоуправление вообще не слышит о повышении

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини