Бурбак каже, що Остап Бендер має гідних продовжувачів

28.08.2013

_DSC1143Максим Бурбак під час прес-коференції повідомив, що натрапив  на рішення облради гідне генія  Остапа Бендера. За його словами у найспокійніші літні місяці приймаються найбільш ласі рішення з точки зору дивідендів.  Пряма мова депутата Бурбака: 

“Нещодавно я аналізував діяльність Чернівецької обласної ради і натрапив на дуже цікаве рішення. Це рішення сесії  Чернівецької обласної ради від 5 липня цього року. Я розумію, що пан Гайнічеру і пан Папієв призначають сесії для того, щоб депутати Верховної Ради не змогли бути присутніми. Тобто спеціально на останній день роботи сесії Верховної Ради, щоб ми не прийшли і не побачили, що це робиться.

Це рішення про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «ІнваТранс».

«ІнваТранс» – тепер є підприємство, яке буде розпоряджатися комунальним майном громади області. Цим рішенням на підприємство  «ІнваТранс» було передано приміщень на 77 млн. 400 тис. грн. Є перелік приміщень: вони переважно розташовані у центрі міста.  Я поцікавився, що це за таке підприємство – обласне, комунальне «ІнваТранс»? Я коли був депутат обласної ради щось такого не чув. Ми створювали підприємства для обслуговування будівель, для транспорту. Тобто все це було прозоро. А тут значить «ІнваТранс».  Це обласне комунальне підприємство головним завданням якого є технічне обслуговування т ремонт автомобілів.  Воно було створене для продажу і обслуговування автомобілів ЗАЗ для наших інвалідів, для соціально незахищених верств населення.  Там  є директор Демчук Борис Микитович. Вони знаходяться на вул.. Енергетичній, приміщення гаражів – 187 кв. м. Останні згадки про це підприємство — це є стаття Головного Управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області, де це підприємство було як боржник перед ПФ у сумі 5,8 тис. грн. Так ось я  прийшов до підприємства «ІнваТранс», показую вам фотографії. Стукався довго, не знав як знайти, де керівництво. Ні директора, ні бухгалтера  – нікого не побачив. Мені цікаво, з якого чуда, кому прийшло в голову надати право розпорядження комунальною власністю на 77 млн. грн. підприємству, яке, очевидно, є банкрутом і може навіть не існує. Там є лише табличка: Обласне комунальне підприємство. Тому мені нагадує це Ільфа та Петрова «Золоте теля». Пан Демчук може опинитися в ролі зіц-голови Фунта, якому щось наддали,а він навіть не знає, що йому надали”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини