Михайло Папієв переконаний. Провал спічрайтера Папієва у залі “Олімпія”

22.08.2013

21 серпня, у Чернівецькій області стартував футбольний турнір та молодіжний танцювальний проект «Чотири регіони для Європи». Урочисте відкриття змагань відбулось у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія», де керівник виконавчої влади краю Михайло Папієв привітав офіційні делегації партнерських регіонів з Румунії, Франції і Німеччини, учасників змагань та вболівальників.

«Я переконаний, що нинішня подія демонструє непереборне бажання  ……………………………………………………………………………………………………….., – сказав він у вітальній промові. – Неможливо заперечити той факт, що ……………………………………………………………………………………………………………………. у контексті рішучих євроінтеграційних кроків України». За словами голови обласної державної адміністрації ………………………..утвердження , ……………….всебічний розвиток …………….., налагодження …………………………………………………………………….

 

. культури, спорту і туризму.

«Проведення молодіжного турніру не тільки засвідчує……………………………………….

Переконаний, що ці змагання продемонструють ……………………………………………………………………………………………….., – додав Михайло Папієв та побажав спортсменам безкомпромісної гри, гідних суперників і блискучих спортивних звитяг.

За матеріалом прес-служби ОДА

Від редакції: мабуть, час змінювати спічрайтера(людина, що пише промови). А фотокор в ОДА, між іншим,  непоганий

Від адміна: Шановні читачі, порядок коментарів максимально спрощений. Електрону адресу вказувати необов’язково. Ми раді будь-яким  цензурним висловам

 

dsc_4605

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини